Diensten

Of je nu een starter bent, een eenmanszaak hebt, of samen met enkele partners een grote vennootschap beheert: Kwaraad staat in voor je volledige boekhouding, van A tot Z. Dit wilt zeggen dat wij zowel je bonnetjes en facturen inboeken, als de periodieke aangiftes opmaken, als de jaarlijkse (fiscale) afsluitverplichtingen verzorgen. Omdat wij volledig digitaal werken, heb je tussendoor steeds zicht op je cijfers en kunnen we snel bijsturen waar nodig.

Naast de traditionele boekhoudkundige taken staan we je waar nodig ook bij met fiscaal advies. We analyseren jouw cijfers, en plannen een zo optimaal mogelijk pad. Dit doen we overkoepelend over alle domeinen: van personen- en vennootschapsbelasting, naar loonoptimalisatie en BTW, tot successieplanning en vastgoedconstructies. We voorzien de nodige tijd voor face-to-face overleg zodat je geïnformeerde keuzes kan maken.

Enkele van onze klanten kiezen ervoor om zelf facturen in te boeken, en enkel de controles en aangiftes aan ons over te laten. Het digitale boekhoud- en overlegplatform dat wij gebruiken is hiervoor uitermate geschikt.

Tarieven

Wij werken zo veel als mogelijk aan een vast forfaitair tarief. Zo weet je op voorhand wat de kosten gaan zijn, en zijn wij niet nodeloos bezig met een exacte tijdsregistratie. Tevens merken wij dat bij een forfaitair tarief de drempel om een vraag te stellen een stuk lager is dan wanneer er voor ieder contact een factuur wordt verstuurd.

Natuurlijk zijn er opdrachten waarbij een forfaitair tarief niet haalbaar of wenselijk is. In dat geval is werk in regie tegen een afgesproken uurtarief mogelijk. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende eerste afspraak om de opties te overlopen.